Hamarosan valami
új kezdődik

Kedves Látogató! Köszöntünk a WhiteApartman weboldalán. Reméljük elnyeri tetszését oldalunk és az általunk kínált apartmanok. Foglaljon most!

2023. augusztus 24 - 26.
STRAND FESZTIVÁL 2023 ZAMÁRDI

A Strand Fesztivál 2013-ban indult és az elmúlt időszakban az évi közel százezer látogatóval az egyik legerősebb vidéki fesztiválként vált ismertté. Számos olyan fellépő kap főszerepet a 2023-as STRAND programjában, akik néhány évvel ezelőtt kevés fesztivál színpadára jutottak el. Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar közönsége ma már nemcsak a legnagyobb koncerthelyeket, de minden bizonnyal a STRAND küzdőtereit is megtöltik majd 2023. augusztus 24-26. között, akárcsak a törzsvendégnek számító Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, vagy Majka követői.

Az első nap programján látszik leginkább, hogy merre tart a hazai könnyűzene: szinte kivétel nélkül olyanok a főszereplők, akik néhány éve még nem is nagyon szerepeltek klubokban, fesztiválokon: Azahriah, Beton.Hofi, Dzsúdló, vagy éppen Krúbi, akit a STRAND felmérése szerint a legtöbben várnak.

A friss nevekből a többi napon sincs hiány: Carson Coma, Analog Balaton, ByeAlex és a Slepp, Valmar, T. Danny, de a programban persze szerepelnek a fesztiválon törzsvendégnek számító előadók, mint a Halott Pénz, a Bagossy Brothers Company, Majka, a Wellhello, vagy éppen a Hiperkarma.

2023-ban is lesz Tábortűz, Járai Márk szervezésében, folytatják a Podcast Fesztivált, a Legendákat felvonultató sorozatot a Hajógyárral, a kertmozit, a kincskeresőt és azt a sok-sok játékot, ami már reggeltől élettel töltötte meg a strandot.