Hamarosan valami
új kezdődik

Kedves Látogató! Köszöntünk a WhiteApartman weboldalán. Reméljük elnyeri tetszését oldalunk és az általunk kínált apartmanok. Foglaljon most!

2023. augusztus 25.
BALATON FESZTIVÁL 2023. MAGYAR TAVAK FESZTIVÁLJA

Pihentető zene a Balatonnál. Idilli szépségű muzsika – ez az ötlet az, amire a Magyar Tavak Fesztiválja nagyszabású zenei rendezvény épül, mely a természet, és a művészet kedvelőinek új, titkos kedvence. A valóban igényes szórakozást és minőségi kultúrát kedvelő családok, céges csapatok és baráti társaságok számára egyaránt az év nagy fénypontja ez a fesztivál, amelyet minden év augusztusának utolsó napjaiban rendeznek meg a Balaton partján. Operaház a szabad ég alatt: ahol a természet és a zene egymásra talál. Igényeseknek való, az Élet örömeit kifinomultan élvezni szerető közönségé ez az alkalom. Szóval Neked való, ha a városias kultúrát cseppet sem veted meg, sőt a komolyzene és egyéb színvonalas dallamok formájában is szívesen fogyasztod.

De ha ez így van, akkor bizonyára azt is tudod, hogy a szabadon áradó művészet hatását mennyire meghatványozza lelkünkben a legmegfelelőbb, legszebb környezet: a természet közelsége. Csapatépítő programnak is kiváló, „minden egyben” szórakozási lehetőség ez, ahol a zene mellett egy helyen együtt van mindaz, amiért az Életet annyira szeretjük: finom étel-ital, vidám mókázás, friss levegő.