Hamarosan valami
új kezdődik

Kedves Látogató! Köszöntünk a WhiteApartman weboldalán. Reméljük elnyeri tetszését oldalunk és az általunk kínált apartmanok. Foglaljon most!

2023. július 22. 41.
LIDL Balaton-átúszás

A Balaton-átúszás egy frissítő családi sportesemény a magyar tengeren, ami nélkül nem múlhat el a nyár. Az átúszásra vállalkozó sportemberek a már megszokott módon Révfülöpön szállnak majd vízbe, majd az 5,2 kilométeres táv megtétele után a balatonboglári Platán strandon érnek partot. A távot szabadon választott úszásnemben lehet teljesíteni, és bárki rajthoz állhat, akinek az egészségi állapota lehetővé teszi. A profi úszómúlt jól jön, de nem szükséges. Az 5.2 km-es táv célzott felkészüléssel minden kalandvágyó, úszni tudó ember számára leküzdhető. Ha mégis soknak érzed elsőre a teljes távot, várunk a 2,6 km-es féltávval.

A klasszikus 5200 m-es Balaton-átúszás résztvevői a hagyományoknak megfelelően Révfülöpről, a kikötő melletti labdarúgópályáról rajtolnak és a balatonboglári Platán strandra érkeznek. Nyilvánvalóan ez a “nagyvad”, sokan közületek minden évben eljönnek, hogy teljesítsék!

A még újoncnak számító, tavaly második alkalommal megrendezésre került 2600 m-es távval azokra gondoltunk, akik számára még túl sok lenne az 5,2 km-es táv, esetleg a jelenlegi körülmények miatt úgy érzik, hogy nem tudnának idén megfelelően felkészülni a hosszabb távra. A 2,6 km-es karika a balatonboglári Platán strandról indul és az 1300 méternél levő bójától kell visszaúszni a balatonboglári célig.